Als je voor kwaliteit kiest, kies je voor Jos de Jong

Reviews

Nelia Suurland

Altijd erg leuke, gezellige en leerzame lessen gehad! Jos heeft ervoor gezorgd dat ik nu veilig met de auto de weg op kan en dat ik met plezier rijdt. Bedankt!

Walther Bliek

In 1 keer geslaagd. Jos is een ervaren rij-instructeur die je gestructureerd dingen aanleert en zorgt dat jij een zelfstandige bestuurder wordt. Bedankt Jos

Lydia de Voogd Kruiningen

Mijn praktijk in 1x gehaald. De lessen waren fijn, alles wordt met veel geduld uitgelegd.

Arjan Oostdijk

Leuke autorijschool, je kan alles op je eigen tempo doen. en goed naar je zin hebben tijdens het rijden.

Herwald van de Vreede

Altijd leuke lessen gehad, een groot voordeel is 2 uur lessen in plaats van 1 uur. Zo wen je ook een geruime tijd achter elkaar te rijden. Flexibel in planning en leren op je eigen tempo. De kans van slagen is groot, omdat je afrijdt op het moment dat je het echt kunt.

Heleen Opbroek

Fantastische rijschool! Jos houdt rekening met jouw tempo en leert alles in de juiste volgorde aan. Je leert de auto helemaal te beheersen waardoor het examen gemakkelijk afgelegd kan worden.

Marilyn Oostdijk

Erg leuke en leerzame lessen gehad! Zeer flexibel in het plannen van lestijden! Kortom, zeker aan te bevelen.

Martin Boeder Kruiningen

Yes in 1x geslaagd, dank zij Jos de Jong De lessen zijn altijd fijn geweest. En vooral leerzaam.

Erica Oostdijk

Goede begeleiding voor mensen die snel in de stress schieten 😉 Erg fijn dat rekening gehouden wordt met je eigen tempo.

Jurian Versprille

Altijd leuke en leerzame lessen gehad. Jos zorgt ervoor dat je jezelf op je gemak voelt in de auto. Een groot voordeel vond ik dat je twee uur achter elkaar lest. Je gaat afrijden als je alles goed onder de knie hebt. Daarom ben ik ook in 1 keer geslaagd. Deze rijschool is zeker aan te bevelen!

Sanne Riedijk

Het praktijkexamen is in 1 keer behaald. Heel tevreden over de lessen! Alles wordt rustig en geduldig uitgelegd. Bedankt Jos!

Jordy Sinke

Het was super fijn lessen met Jos, ben in 1 keer geslaagd. Jos houd goed rekening met wat je kan en leert je op een rustige manier auto rijden. Ik voelde me altijd super op mijn gemak en ben super tevreden.

Christien de Voogd

Altijd goede en leerzame lessen gehad. Praktijk in 1x gehaald, omdat Jos je alles laat oefenen tot je het echt onder de knie hebt. Hij stelt je op je gemak en reageert rustig als er iets gebeurd. Erg fijn!

Joost Zweemer

Ik ben in 1 keer geslaagd dankzij Jos. De lessen zijn relaxed en het is een groot voordeel dat je 2 uur aan het lessen bent inplaats van 1 uur achter elkaar.

Niek van de Zande

In 1x geslaagd. Jos legt altijd duidelijk en rustig uit, Bij Jos kun je ook snel je rijbewijs halen omdat je 2 uur achter elkaar rijles hebt.

Jan Butijn

Dankzij Jos in één keer geslaagd, Bedankt.

Christianne Sinke

Altijd goede uitleg, je voelt je op je gemak en vooral het rustig en geduldig blijven is erg fijn! Daarom praktijk in 1x gehaald. Zeer aan te bevelen!

Catherine Sinke

Praktijk in 1x gehaald dankzij Jos. Erg tevreden over de manier van lesgeven. Hij legt alles rustig uit en er wordt rekening gehouden met je eigen tempo.

Sharon van der Hart

Praktijk in 1x gehaald. Het waren leerzame lessen. Het was erg fijn dat ik alles op mijn eigen tempo kon doen. Bedankt!

Leanne Wisse

Erg tevreden! Dankzij de leerzame lessen en een goed tempo in 1x geslaagd. Bedankt!

Thamara Moens

Duidelijke, leerzame lessen. In 1x geslaagd

Kristel de Goffau

Dankzij Jos in één keer geslaagd en nu zelfverzekerd de weg op! Hele fijne en gezellige lessen, in een tempo wat bij je past. Bedankt Jos!

Heb je ook rijlessen gevolgd bij Autorijschool Jos de Jong?

Vertel wat je ervaringen zijn!